Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru victime Accident cu o Dacie, pe strada Unirii

ro

07 Jul, 2011 13:27 1620 Marime text
Mai multe persoane au fost rănite seara trecută după ce au fost implicate într-un accident rutier. Poliţiştii de la Rutiera Constanţa spun că Florian Stanemir, de 27 de ani, din Ovidiu, a condus aseară un automobil pe strada Unirii, iar la intersecţia cu strada Zorelelor a lovit o Dacia condusă de Victoria Luminiţa Munteanu, de 35 de ani, din Bucureşti. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a Victoriei Munteanu, de 62 de ani, şi a altor doi minori de trei, respectiv şase ani, pasageri în Dacie. Din maşina condusă de Florian Stanemir a fost accidentat Alexandru Ioan Morun, de 22 de ani, din Ovidiu. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIHAELA 07 Jul, 2011 10:28 Oare trebuie sa moara cineva ca persoanele abilitate sa faca ceva in legatura cu aceasta intersectie, in care sunt accidente daca nu zilnic, la doua zile? Sau poate ar trebui sa fie implicata o persoana publica a judetului intr-un accident grav si atunci probabil ca a doua zi, vor incepe lucrarile pentru un semafor sau alte posibilitati de evitare.Sper din suflet sa ma auda cineva, pentru ca locuiesc in zona si am deja atacuri de panica din cauza acestor accidente.
  • Nicu 07 Jul, 2011 10:27 Intersectia trebuie semaforizata. Sunt doua strazi principale pe care mergi fara grija si, deodata, apare STOP. Accidentele acolo se tin lant. Politia rutiera e de vina.