Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru studenţi străini morţi la Seattle, într-un accident (video)

ro

25 Sep, 2015 10:00 1598 Marime text
Două autobuze, dintre unul un vehicul amfibie pentru turişti, au intrat în coliziune aseară, pe Podul Aurra din Seattle, în statul Washington, un accident soldat cu patru morţi şi numeroase persoane rănite grav, în mare parte studenţi, relatează BBC News în pagina electronică. Patruzeci şi patru de persoane au fost conduse la spital, inclusiv 12 rănite grav, potrivit unor oficiali de la Departamentul Pompierilor.
Potrivit unor înregistrări video, un autobuz-amfibie pentru turişti "Ride the Ducks" a intrat lateral într-un autobuz pe pod. Cele patru victime sunt studenţi străini de la North Seattle College. Vehiculele de genul "Ride the Ducks", care pot circula pe stradă şi pluti pe apă, au fost implicate în multiple accidente soldate cu victime.
Primarul oraşului Seattle Mayor Ed Murray a deplâns o "tragedie teribilă". Coliziunea a vut loc la ora locală 11.00 (21.00, ora României). Alte două vehicule mici au fost, de asemenea, implicate în accident. Cele mai multe victime s-au înregistrat la bordul autobuzului de linie.
"Mai mulţi studenţi se află în continuare în stare gravă, iar alţi studenţi şi un angajat de la North au fost răniţi grav", a anunţat şcoala North Seattle College într-un comunicat.
North Seattle College nu precizează din ce ţări provin cei patru morţi, dar a anunţă că "oficiali guvernamentali lucrează la contactarea rudelor".
Un martor a declarat pentru un post de ştiri că vehiculul amfibie a semnalizat către stânga, după care s-a înclinat, iar roata din faţă-stânga s-a desprins. Autobuzul a lovit un vehicul, după care a intrat în coliziune cu celălalt autobuz, care circula în direcţia opusă.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii