Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane au decedat în două accidente în această dimineață în județul Mehedinți. Cum s-au petrecut evenimentele rutiere

ro

10 Jan, 2019 09:54 1587 Marime text
Patru persoane au decedat şi alte două au fost rănite uşor, joi dimineaţa, în urma a două accidente rutiere petrecute în Orşova, respectiv pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, informează Agerpres.ro. 

"În primul accident, produs pe DN 6, pe raza Gării din Orşova, au fost patru victime în total, din care două încarcerate şi decedate, iar alte două rănite uşor şi transportate la spital. Cel de-al doilea accident a avut loc pe centura ocolitoare, între Cicero şi Calea Severinului, de asemenea, cu două persoane încarcerate. Detaşamentul Drobeta a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare. La faţa locului s-au mai aflat şi alte două ambulanţe ale SAJ. Cele două persoane aflate în stare de inconştienţă au fost descarcerate, însă, din păcate, au fost declarate decedate de către echipajele medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon.


Acesta a precizat că în accidentul de la Orşova au fost implicate două dubiţe de marfă, una înnatriculată în România şi cealaltă în Bulgaria, cei decedaţi fiind şoferii celor două autovehicule. Fiecare avea câte un pasager, care au scăpat cu răni uşoare.

Cel de-al doilea accident, care a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a produs între un microbuz care transporta piese auto şi un autoturism.

În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor celor două accidente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii