Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru minori depistați de polițiștii locali din Constanța în timp ce cărau saci cu peturi adunate din gunoaie

ro

20 Feb, 2018 20:40 2419 Marime text
În data de 20.02.2018 polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat acțiunea de ecologizare și de depistare a persoanelor care colectează materiale reciclabile pe raza municipiului Constanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Valentina Chiriță acțiunea de astăzi a avut ca scop îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi în zona Bulevardului Aurel Vlaicu.

La față locului au fost depistate 4 persoane minore care dețineau saci cu materiale reciclabile.

”Acțiuni similare se vor derula zilnic, astfel  încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orașului. Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta contează! " solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile  să se ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației  whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora .Numai împreună putem asigura  un mediu sănătos în Municipiul Constanța!” - a mai precizat purtătoruyl de cuvânt al Primăriei Constanța, Valentina Chiriță. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii