Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru localităţi în continuare fără curent după 72 de ore

ro

09 Jan, 2017 17:34 2210 Marime text


În zona E-Distribuție Dobrogea se mai înregistrează probleme în alimentarea cu energie electrică în 4 localități  din județul Constanța, în două dintre acestea urmând să fie reluată alimentarea în scurt timp. În ultimele zile, intervențiile echipelor E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor au restabilit furnizarea de electricitate în 187 de localități afectate de codul roșu de zăpadă și viscol. Continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor și restabilirea normalității în furnizarea cu energie electrică, fiind mobilizate la această oră un număr de 97 echipe.
În data de 9 ianuarie, la ora 16:00, situaţia se prezenta astfel: În judeţul Constanţa au rămas nealimentate 2 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 7 linii de medie tensiune parțial şi 33 posturi de transformare, fiind afectate 4 localităţi. Viroaga-parțial – se lucrează pentru remediere.
Nazarcea, Topalu, Tichilești sunt nealimentate de la ora 14:30 și se lucrează pentru remediere.
În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective determinate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii