Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru hoţi de fier vechi au fost prinşi în Portul Constanţa

ro

06 Aug, 2012 14:38 1258 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat patru bărbaţi care transportau cu două autoturisme 500 de kilograme de deşeuri feroase pe care le-au furat de la o societate comercială din Portul Constanţa.

În noaptea de duminică, în jurul orei 22.35, poliţiştii de frontieră de la Grupul de Nave Constanţa au depistat în apropierea porţii de acces numărul 6 în Portul Constanţa un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Vaslui, în care se aflau trei persoane.

În autoturism se aflau 380 kilograme de fier vechi, pentru care cei trei ocupanţi ai autovehiculului, H. M. S. (38 ani), din Vaslui, B.N. (24 ani), din Negru Vodă şi O.A.E. (29 ani), din Constanţa, nu au putut prezenta documente justificative.

Sâmbătă, în jurul orei 11.50, poliţiştii de frontieră din Constanţa au verificat în zona porţii de acces numărul 5 în Portul Constanţa un autoturism marca Dacia, condus de V.N.S. (26 ani), din Braşov.

În urma controlului au fost descoperite 120 kilograme de fier vechi pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Toţi cei patru hoţi au declarat că au furat fierul vechi din incinta aceleiaşi societăţi comerciale, cu sediul în Portul Constanţa. Prejudiciul este estimat la 530 lei şi a fost recuperat în totalitate.

Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii