Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureşteni au jefuit şi atacat o constănţeancă în locuinţa sa

ro

24 May, 2016 13:38 2247 Marime text
Ieri, la ora 16.00, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu cei de la Secţia 2, au depistat şi identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 41 de ani, toţi din municipiul Bucureşti, având asupra lor unelte specifice activităţii de deratizare, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi înşelăciune.
 
Cei în cauză au fost conduşi la sediul Secţiei 1, unde, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 17 martie 2016, H.A., în vârstă de 25 de ani, H.T.V., în vârstă de 27 de ani şi J.M. de 33 de ani, ar fi sustras din locuinţa unei femei, situată pe aleea Heracleea, o sumă de bani, iar în momentul în care ar fi fost surprinşi ar fi exercitat violenţe asupra persoanei vătămate pentru a-şi asigura scăparea.
 
Bărbaţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţe, urmând ca mâine să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Recomandări pentru prevenirea furturilor din locuinţe:
  • Nu permiteţi accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, indiferent de motivul invocat!
  • Nu furnizaţi informaţii despre vecinii dumneavoastră persoanelor necunoscute care pretind că reprezintă diverse instituţii sau oferă diverse servicii.
  • Acordaţi atenţie când la uşa dumneavoastră se prezintă persoane necunoscute care declară că vin din partea unor rude ale dumneavoastră, care sunt plecate în străinătate sau sunt din alte localităţi.
  • Acordaţi atenţie când la uşa dumneavoastră se prezintă persoane necunoscute care declară că fac parte din diferite instituţii sau societăţi; solicitaţi legitimaţia de serviciu şi buletinul de identitate, şi reţineţi numele, prenumele şi seria actului de identitate.
  • Când aveţi cel mai mic dubiu, nu ezitaţi să contactaţi instituţiile pe care pretind că le reprezintă, pentru a vă convinge de veridicitatea celor spuse; dacă sunteţi îngrijorat apelaţi 112 sau la poliţie!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii