Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul unei benzinării din România recunoaște că se pune apă în benzină. Ce a declarat acesta

ro

22 Feb, 2018 14:53 3277 Marime text
Scandal mare la Brăila după ce câteva zeci de şoferi au reclamat că şi-au distrus maşinile după ce au alimentat,  sâmbătă şi duminică (17-18 februarie 2018) de la o benzinărie din localitatea Albina, aflată în apropiere de municipiul reşedinţă de de judeţ.
 
Iniţial, şoferii au anunţat la benzinărie că în carburant era o cantitate apreciabilă de apă şi că li s-au calat motoarele de la maşini, însă cum în prima fază nimeni nu a vrut să recunoască vina, au mers cu bidoanele îndoite cu apă la Protecţia Consumatorilor.
 
Demersurile legale ale clienţilor au stârnit la scurt timp şi reacţia patronului benzinăriei amintite, care a admis că la pompele de la Albina s-a vândut benzină amestecată cu apă.
 
„E adevărat, în data de duminică, 18 februarie, s-a constatat prezenţa apei în benzina de la pompă. Incidentul a fost cauzat de o fisură apărută la bazinul subteran, ceea ce a permis infiltrarea apei. La ora 13.00, a fost întreruptă livrarea benzinei la staţia Albina, aceasta urmând să fie repornită după ce va fi înlocuit bazinul fisurat. Operaţiunea va dura cel puţin o săptămână”, a declarat patronul benzinăriei.
 
Omul de afaceri susţine însă că informaţia furnizată de clienţii supăraţi, cum că benzina cu apă s-a vândut şi sâmbătă, este eronată, în vreme ce păgubiţii spun că problemele ar putea fi chiar şi mult mai vechi, dar că s-au agravat în weekendul trecut.
 
Articolul integral poate fi citit pe Adevărul.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii