Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5-Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident rutier!? Faţa nu i se poate recunoaşte!

ro

22 May, 2016 20:37 12196 Marime text
Există informaţii potrivit cărora patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit într-un accident rutier. 
 
Se pare că accidentul ar fi avut loc în apropiere de Bucureşti. Maşina a intrat într-un copac. Martorii spun că nu i se poate recunoaşte faţa, însă cadavrul din maşină avea asupra sa actele de identitate ale patronului firmei respective. 

Maşina a devenit un maldăr de fiare contorsionate. Accidentul a avut loc în urmă cu circa 40 de minute, potrivit România TV. 

Se pare că Dan Condrea se afla singur în maşină. Medicii sosiţi la faţa locului spun că avea traumatisme incompatibile cu viaţa. 

UPDATE5, ora 23.24:


Apar noi informații ce vizează acest accident. Fosta soție (între timp am aflat că Dan Condrea divorțase după 19 ani de căsnicie) a declarat anchetatorilor că fostul ei soț ar fi trebuit să meargă în această după-amiază să o ia pe fiica lor pentru a petrece ceva timp împreună. Ea a spus că s-a mirat că nu a venit. Întrebată dacă este posibil ca acesta să se fi sinucis, femeia a spus că nu era genul care să se sinucidă, ci genul care te omora el pe tine. Se pare că el era șofer experimentat, făcând și karting.

Dan Condrea avea doi copii. Unul din prima căsnicie, unul din actuala căsătorie. În plus, soția sa actuală ar fi însărcinată.

 
În cazul dosarului Hexi Pharma, procurorii au anunțat că își va urma cursul chiar și dacă va fi confirmat decesul de probele ADN și că sunt și alte persoane susceptibile de a fi urmărite penal.

UPDATE4, ora 23.01:


Încă se fac cercetări la fața locului. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, prima ipoteză luată în calcul este cea a sinuciderii, deoarece nu există urme de frânare. 
 

UPDATE3: ora 22.11:


În aceste momente sunt prelevate probe pentru identificarea lui Condrea. Mașina a fost ridicată de la locul incidentului și dusă la expertizare. 

Moartea lui Condrea pe un drum liber ridică mari semne de întrebare. Oamenii legii spun că nu au fost descoperite urme de frânare la locul accidentului. 

UPDATE2, ora 21.49:


Sunt doi martori în acest moment. Unul este un biciclist, iar celălalt dintre ei este un alt șofer care spune că a fost depășit de mașina respectivă, care avea în jur de 140/160 km la oră. 
 

UPDATE, ora 20.45:

Se pare că soția lui Condrea l-a recunoscut după haine, potrivit România TV.  Cum spuneam, cadavrul este total desfigurat. 

Potrivit primelor informații ale poliției, tragedia s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

Patronul Hexi Pharma se afla în centrul unui scandal financiar imens. În urmă cu circa două săptămâni, Condrea fusese audiat de procuroriii Parchetului General, în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.
De asemenea, reamintim, că procurorii au deschis un dosar penal având ca obiect informațiile vehiculate în spațiul public privind dezinfectanții produși de firma Hexi Pharma.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 22 May, 2016 23:32 Omu e plecat din tara, cu cativa banuti, ce repede si-a insenat moartea :)))