Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasiunea unui minor, furturile din auto

ro

23 Jul, 2015 13:06 1728 Marime text
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, în zona Piaţetei Perla, a observat un tânăr care avea în mâini mai multe bunuri.

Fiind singur şi târziu, cu mai multe bunuri asupra lui,  jandarmii s-au îndreptat către el pentru a-l legitima. A fugit şi a încercat să se ascundă după un local aflat pe plajă. A fost prins şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea. Asupra lui, militarii au găsit o şurubelniţă şi un încărcător telefonic pentru maşină. Luat la întrebări, T.I., de 15 ani din Constanţa, a declarat iniţial că este turist şi se îndreaptă către locul unde este cazat. Ulterior a recunoscut că a sustras bunurile din două autoturime prin forţarea şi deschiderea portierelor cu ajutorul şurubelniţei.

Prima maşină a fost spartă într-o parcare neiluminată din spatele unui restaurant din Satul de Vacanţă. A observat pe scaunul din faţă un obiect care semăna cu o tabletă. Acesta s-a dovedit ca fiind o carte învelită într-un celofan. A mai găsit în torpedou un parfum şi mai multe cosmetice pe care le-a ascuns într-un tufiş din apropiere, urmând a revenii pentru a le ridica. Din a doua maşină, o Dacia Duster aflată în parcarea unui bloc din Parcul Tăbăcăriei, în imediata apropiere a staţiunii Mamaia, a sustras încărcătorul pe care-l avea în mână. A mai adăugat că dorea să-şi continue „activitatea” şi în Mamaia.

A fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Constanţa unde i s-au intocmit actele de constatare pentru fapta de furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii