Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partea nevăzută a vizitei primarului de Constanţa Radu Mazăre cuplat cu sărutări cu Miss PSD, eleve băgate în fustiţe la sediu & turnător sindicalist la marş (video)

ro

28 May, 2012 23:13 2607 Marime text

mazare_la_botosani_20.jpgDincolo de deplasarea la capătul oraşului, în apropierea cartierului rezidenţial Alfa Land, de marşul prin centrul urbei şi de discursul de la Casa Sindicatelor, vizita primarului Constanţei la Botoşani a avut şi părţi mai puţin văzute. Apariţia atâtor fete în fustiţe şi cu berete care să îl însoţească nu a fost deloc întâmplătoare, tot aşa cum şi faptul că s-a cuplat cu tânără din PSD, premiată la un concurs de frumuseţe nu pare să fi fost o chestie la „nimereală".

Locul doi de la Miss Palm Beach, noapte în club cu Mazăre

Aşa cum a promis încă de la sosirea la Botoşani, când de altfel a lansat oficial o invitaţie, primarul Constanţei a mers în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club din Botoşani. El a avut închiriată o masă unde a petrecut aproximativ trei ore fără să-i pese prea mult de ce se întâmplă în jurul său. Radu Mazăre a fost însoţit de mai mulţi lideri social-democraţi botoşăneni. Edilul de pe litoral a ajuns pe la 22:30 la Koma Glam Club unde s-a distrat alături de o sumedenie de tineri şi tinere îmbrăcaţi în haine asemănătoare celor de armată. De altfel, celebrul PSD-ist a afişat aceeaşi costumaţie cu accente revoluţionare ca la marşul din oraş. Fetele au făcut din nou coadă la fotografiat şi pupat, iar asemeni băii de mulţime pe care a făcut-o prin municipiu, a fost cât se poate de amabil. Majoritatea timpului şi l-a petrecut însă în compania Oanei Câşlariu, o membră a Tineretul Social Democrat de 23 de ani, care în 2009 a obţinut locul al doilea la concursul de frumuseţe Miss Palm Beach", unde a fost devansată doar de o braşoveancă ce avea cu doi ani mai puţin.

Continuarea pe: Botosaneanul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii