Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentari din Comisia Nana, audiaţi la Parchetul General

ro

30 Mar, 2015 14:38 1939 Marime text
Senatorii PSD Mihai Fifor şi Şerban Nicolae vor fi audiaţi azi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul de şantaj al lui Traian Băsescu, informează romaniatv.net.
 

Parlamentarii din Comisia Nana sunt chemaţi să dea declaraţii în faţa procurorilor. Parchetul General a început deja urmărirea penală împotriva fostului preşedinte. 

Mihai Fifor, preşedinte al Comisiei parlamentare de anchetă în cazul terenurilor din comuna Nana, şi Şerban Nicolae, membru în aceeaşi comisie, vor fi audiaţi ca martori propuşi de avocatul Lucian Bolcaş şi admişi de procurorul de caz, în procesul senatorului Gabriela Firea cu fostul preşedinte al României Traian Băsescu.
 
Senatorul Mihai Fifor deja a ajuns la Pachet pentru audieri,  iar la sosire a refuzat să dea declaraţii. Senatorul Mihai Fifor este audiat la ora 13.00, iar senatorul Şerban Nicolae la ora 15.00.
 
Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii