Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părintele Calistrat, un preot în pas cu tehnica modernă (video)

ro

01 Mar, 2015 21:08 3772 Marime text
Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni e cunoscut printre enoriaşi pentru francheţea şi simţul umorului cu care propovăduieşte. În plus, preotul nu ratează nicio ocazie de a fi prezent în comunitate, iar videoclipurile de pe internet au mare succes, conform stiriletvr.ro.
 
Părintele Calistrat crede că internetul reprezintă un mijloc rapid de răspândire a cuvântului lui Dumnezeu. Pagina lui de Facebook a adunat până acum peste 22 de mii de aprecieri.
 
“Dacă Apostolul Pavel ar fi avut mijlocul ăsta de socializare al internetului, deci paginile care, mă rog, sunt acolo, vă daţi seama că n-ar mai fi fost pe faţa pământului vreo naţionalitate sau vreo făptură omenească să nu fi cunoscut Evanghelia”, spune părintele.
 
Părintele Calistrat este cunoscut ca un nonconformist şi asta nu se rezumă doar la atitudinea faţă de mijloacele de comunicare moderne. “Toate bisericile noaştre creştine sunt pline de partidul babelor conservatoare, pline de drăcuşori, care au ele regulile lor”, spune părintele într-o predică.
 
Pildele difuzate online au reuşit să stârnească admiraţia a mii de oameni. Părintele Calistrat slujeşte din 2009 la mănăstirea Vlădiceni, din comuna ieşeana Tomeşti.
 


Sursa: stiririletvr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii