Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Parcul Tăbăcărie, transformat în camping (galerie foto)

ro

24 Sep, 2016 13:24 3420 Marime text
Mai multe persoane au amplasat o rulotă pe spaţiul verde din Parcul Tăbăcărie din Constanţa. Imaginile au fost imortalizate, ieri, de către reprezentanţii Asociaţiei Baricada Verde şi postate pe Facebook. Rulota, alături de care sunt parcate şi două maşini înmatriculate în judeţul Constanţa, a fost lăsată chiar pe malul lacului Tăbăcărie, de altfel un loc excelent pentru campare.

Vă reamintim că în urmă cu aproximtiv două săptămâni, trei şoferi care s-au plimbat cu maşinile pe aleile din parcul Tăbăcărie au fost sancţionaţi de poliţişti. Vom vedea dacă şi de această dată autorităţile se vor sesiza din oficiu şi vor lua măsuri pentru ca indivizi fără simţ civic să nu mai distrugă spaţiile verzi şi locurile de recreere în aer liber din Constanţa.

UPDATE ora 15:16
În urma sesizării făcute de cotidianul ZIUA de Constanţa, Poliţia Locală Constanţa a mers în parcul Tăbăcărie unde i-a identificat pe cei care au parcat nu una, ci chiar două rulote pe malul lacului. Persoanele în cauză au fost amendate, conform prevederilor legale cu sume între 400 şi 800 de lei, a declarat pentru ZIUA de Constanţa, Drăguţ Encică, şeful Serviciului Activitate Comercială din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.

sursa foto: Baricada Verde
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii