Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Parchez ca un bou", varianta locală şi cea de peste hotare! Cele mai tari răzbunări! (galerie foto)

ro

04 May, 2016 23:32 2185 Marime text
Avem fotografii ”proaspete” cu șoferi surprinși parcând cum, vor, nu cum şi unde ar trebui. În ultimele luni v-am tot prezentat numeroase fotografiile cu șoferi prinși în flagrant.
 
Multe dintre aceste fotografii au fost primite de la un constănțean, indignat de modul în care unii şoferi parchează. Dacă noi ne-am obișnuit să-i vedem pe șoferii care parchează aiurea pe diverse pagini de internet botezate „Parchez ca un bou”, a venit rândul să facem cunoștință și cu versiunile de peste hotare.
 
Pe internet circulă o serie de mașini parcate în locuri interzise. Ce este și mai interesant este faptul că unii oameni, deranjați de modul unora de a parca, și-au făcut singuri dreptate. Vă lăsăm pe dumneavoastră să judecaţi cum ar fi trebuit să parcheze aceşti şoferi şi să vă amuzaţi cu ce monedă le-a fost plătită parcarea. O parte din fotografii sunt făcute astăzi în parcările supermarketurilor, iar restul au fost postate pe Facebook şi autobuild. 
 
Aşteptăm cu interes de la cititori şi alte poveşti şi poze din trafic. Parcarea aiurea şi încălcarea unor reguli de bun simţ au dat mereu dureri de cap tuturor participanților la trafic. Poate făcându-le publice reuşim să schimbăm ceva în atitudinea unora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii