Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul General Poliţia Română a efectuat şi achitat transportul în ţară a lui Nicolae Popa

ro

09 Jan, 2017 17:43 1293 Marime text
Parchetul General susţine că, în urma verificărilor pe care le-a efectuat, a rezultat că aducerea în ţară a lui Nicolae Popa a fost efectuată de Poliţia Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituţie. 

Parchetul General a dat publicităţii luni un comunicat în care face referire la rezultatele verificărilor efectuate în dosarul deschis pe 4 ianuarie, ca urmare a informaţiilor făcute publice de fostul deputat Sebastian Ghiţă în mai multe înregistrări difuzate de postul România TV. 

"Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie au dispus prin ordonanţă începerea urmăririi penale cu privire la faptă, respectiv infracţiunea de abuz în serviciu, în cauza având ca obiect informaţiile făcute publice prin intermediul unor înregistrări difuzate în mass-media cu privire la o serie de afirmaţii făcute de fostul deputat Sebastian Ghiţă. Cercetările în acest dosar vizează toate aspectele prezentate opiniei publice de către persoana anterior menţionată prin intermediul înregistrărilor difuzate. În acest context, precizăm că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că aducerea în ţară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliţia Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituţie", precizează Parchetul General într-un comunicat remis luni AGERPRES. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii