Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul General dispune începerea urmăririi penale pentru instigare la fals intelectual în dosarul privind autodenunțul lui Ghiță

ro

29 Sep, 2016 15:12 3007 Marime text
Procurorii Parchetului General au început, astăzi, urmărirea penală in rem pentru instigare la fals intelectual în dosarul constituit ca urmare a autodenunțului deputatului Sebastian Ghiță, au precizat surse judiciare citate de Agerpres.
 
Potrivit acelorași surse, deputatul a fost audiat în calitate de martor în acest dosar.
 
Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, astăzi, la ieșirea de la Parchetul General, că a dat o declarație de martor, iar săptămâna viitoare este chemat pentru a prezenta noi probe în cazul autodenunțului pe care l-a făcut, astfel încât să ajute la soluționarea acestei situații.
 
''Sunt convins că vor fi audiate și alte persoane care să certifice cele spuse de mine. Am nominalizat persoanele care au participat împreună cu mine la acest eveniment. (...) Ce mă bucur eu, și am declarat astăzi de dimineață, este faptul că Parchetul General a avut curajul să înceapă și să facă o anchetă care vizează un procuror de la DNA, chiar pe Laura Codruța Kovesi. Asta cred că este o chestiune de normalitate în statul român, pe care trebuie să o acceptăm toți, chiar și cei mai mari admiratori ai dânsei'', a spus Ghiță.
 
Întrebat ce infracțiuni vizează cercetările din acest dosar, el a replicat că procurorul trebuie lăsat să facă încadrarea faptelor respective și să se raporteze la ele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii