Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paradă pentru Moş Crăciun. Vezi când şi în ce localitate constănţeană va avea loc

ro

10 Dec, 2013 10:39 2194 Marime text
Elevii clasei a VI-a A de la Liceul Teoretic Murfatlar, coordonați de profesorul Ivanov Nicoleta, vor dovedi cadrelor didactice, părinților, colegilor și celorlalți invitați că ora de opţional de limba și literatura română - ,,În lumea teatrului” a fost fructificată din plin, anunţă reprezentanţii liceului prin intermediul unui comunicat de presă.

Astfel, mâine, de la ora 17.00, se va desfășura serbarea dedicată Crăciunului, ca un corolar a ceea ce s-a asimilat de-a lungul semestrului I. ,,Parada pentru Moș Crăciun” va debuta cu prezentarea unor personaje din literatura pentru copii: ,,Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana”, ,,Frumoasa din pădurea adormită”, ,,Croitorașul cel Viteaz”, ,,Povestea porcului”.

Parada prinţilor şi a prinţeselor va fi prezentată de binecunoscuţii „Păcală” şi „Tândală”, care vor aduce zâmbete celor prezenți, iar româncuțele ce-i însoțesc vor aminti de tradițiile autohtone.

„Moș Crăciun” va fi invitatul de onoare, deși face și el parte din clasa a VI-a A, iar Zâna Iarna va încânta prin frumusețe și gingășie. Cântecul din final, dedicat părinţilor, va emoționa orice persoană prezentă, susţin organizatorii.

Serbarea se va încheia  cu un mini-recital de colinde oferite cu drag părinţilor şi celorlalţi invitaţi.

Sursă foto: vulpitacalatoare.blogspot.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii