Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paradă impresionantă la Constanța. Sute de elevi, militari, sportivi și jandarmi participă la evenimentul organizat de Ziua Constanței (galerie foto+video)

ro

21 May, 2018 16:05 4483 Marime text
De Ziua Constanței, pe străzile din municipiu defilează în această după amiază, de la ora 16.00 o paradă impresionantă, la care participă peste două mii de elevi, liceeni, studenți, sportivi, structuri militare, inclusiv jandarmi călare sau militari britanici și americani. Parada a pornit la ora 16:00 de la Sala Sporturilor și va ajunge în Piața Ovidiu.
 
Pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții, de la ora 14:00 se va restricționa parțial și temporar zona de deplasare de pe str. Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă. Începând cu ora 15:15 se va închide total circulația pe bd. Tomis, traseul de desfășurare al paradei, cuprins între zona Capitol și piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția b-dului. Tomis cu str. Traian, respectiv intersecția b-dului. Tomis cu b-dul. Ferdinand, fapt care va conduce la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun de aproximativ 10-15 minute.
 
Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor respective, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi: str. Mircea cel Bătrân cu b-dul. Mamaia; str. Răscoala 1907 cu b-dul. Mamaia; str. Mihai Viteazu cu b-dul. Mamaia; str. Mihai Viteazu cu b-dul. Ferdinand; str. Mihai Viteazu cu str. Traian; str. Traian cu str. Termele Romane; str. Răscoala 1907 cu b-dul Ferdinand.

Zeci de persoane au ajuns în Piața Ovidiu din Constanța pentru a participa la parada de Ziua Constanței. La eveniment participă primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, prefectul județului Constanța, Ioan ALbu și președintețe CJC, Marius Horia Țuțuianu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii