Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz ”Atâta timp cât sunt prefect, nu voi accepta nicio încălcare a legii din partea preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu”

ro

02 Nov, 2010 23:22 1343 Marime text

Asta a declarat prefectul Constanţei, în direct, prin telefon la postul CTV. Declaraţia acestuia vine după ce a câştigat procesul intentat lui Nicuşor Constantinescu cu privire la eliberarea certificatelor de urbanism. Instanţa de judecată a decis, astăzi, ca primăriile din judeţ să poată emite certificate de urbanism, lucru care până acum se făcea de către Consiliul Judeţean. Decizia este definitivă şi irevocabilă. Prefectul Palaz a spus că modul în care aprocedat preşedintele Consiliului Judeţean constanţa, Nicuşor Constantinescu, cu primarii din judeţ, este un santaj neidentificabil în termeni şi că atâta timp cât va fi prefect, nu va accepta nicio încălcare a legii din partea acestuia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 03 Nov, 2010 04:41 sti cine sint ai pus sri pe urmele mrle dar veti plati ptr asta la cedo-ia zi palaz cum nu te duceai tu la 2 termene consecutive in instanta cind erai consilier juridic la primarie si mafia lua case nationalizare -cusu ciote metropol-ce fac sri dna bucuresti acum? e alquwda in coruptie acolo