Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz, pe blog Misoginismul, "sport" naţional al pesediştilor

ro

28 Feb, 2012 01:57 1650 Marime text

prefect_claudiu_palaz.jpgFac ce fac, şi liderii PSD îşi trădează atitudinea negativă faţă de femei, pe care cu greu şi-o maschează pentru "a da bine" la electorat. Cea mai recentă ieşire este cea a purtătorului de trei trandafiri cu spini, Dan Şova, care a ameninţat-o mârlăneşte pe doamna senator Mihaela Popa: "o să vă calc în picioare!" în momentul în care a fost întrebat când a fost ultima dată în colegiul pe care-l reprezintă.

Gestul nu este singular, din păcate, mass media sancţionând de fiecare dată ieşirile tinerilor crescuţi la umbra lui Adrian Năstase, fie că este vorba de replicile bădărane ale lui Ponta sau Şova la adresa politicienelor PDL, de implicarea lui Bănicoiu sau Negoiţă în scandaluirile sexuale din dosarul "prostituatelor de lux" sau de turismul sexual cu care Mazăre "îmbie" piaţa rusească şi arabă, ca soluţie pentru dezvoltarea litoralului românesc.

  "Bărbaţii" ăştia par chiar dubioşi, dacă ne luăm după felul dispreţuitor în care tratează femeile, desconsiderându-le profund, uitând că ei înşişi au mame, soţii sau iubite. Mă întreb dacă Şova ar avea curajul să-i spună unui bărbat "o să te calc în picioare". Dar mă-ndoiesc, căci ascultând discursurile publice ale colegilor săi de partid, mult mai uşor le este să atace doamnele din politică, decât să înfrunte nişte adversari de sex masculin într-o confruntare cavalerească. Te pomeneşti că de-aia i-au dat vânt lui Geoană, cu a sa celebră replică "Mihaela, dragostea mea!", pentru că ieşea din tiparul lor de "băieţi de băieţi"! Oricum, ce să ne mai mire violenţele verbale şi comportamentale ale oamenilor simpli, dacă înşişi politicienii, "aleşii", cum s-ar spune, dau astfel de exemple. Poate că locul lor ar fi mai degrabă la ştirile de scandal decât la emisiunile cu dezbateri politice.

Sursa: Claudiupalaz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii