Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul Parlamentului va găzdui sediul ÎCCJ

ro

03 Sep, 2014 09:19 5003 Marime text
Guvernul a aprobat transmiterea a unei părţi din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) în cea a Ministerului Justiţiei, potrivit unei hotărâri a Executivului publicată ieri în Monitorul Oficial, informează România TV.
 
 Astfel, o suprafaţă  de 13.425 de metri pătraţi din corpul B3 al Palatului Parlamentului, trebuie preluată în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a acestei hotărâri, se arată în actul normativ publicat în Monitorul Oficial.

"După ce SPP-ul a funcţionat pentru o perioadă îndelungată de timp într-o aripă din Palatul Parlamentului, prin faptul că au primit sediu, urmează să plece de aici. Există o solicitare din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ca acest spaţiu să-i fie alocat pentru a-şi organiza sediul instituţiei aici. S-a înaintat de către Secretariatul General al Guvernului o solicitare în acest sens şi Biroul permanent a luat act şi cu această solicitare. Deci se va muta în locul SPP-ului. Această clădire nu este a Senatului, ci doar în administrarea Senatului. E un lucru de salutat pentru că se ştie că ÎCCJ dispunea de un sediu impropriu", a explicat vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Cristian Dumitrescu, citat de România TV.

Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii