Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PackPoint, aplicația mobilă care dă o mână de ajutor la organizarea planurilor de călătorie

ro

28 Jun, 2015 18:16 1040 Marime text
 
Vara este perioada cea mai propice pentru vacanțe, dar stresul dinaintea călătoriilor este iminent. Însă, aplicațiile mobile fac viața mai ușoară, dând o mână de ajutor la organizarea planurilor, la selectarea lucrurilor din valiză.

Printre ele se numără PackPoint, a aplicație care dă sfautri cu privire la ce lucruri sunt necesare în călătorie doar prin răspunsurile la două întrebări - unde și când. Astfel, utilizatorul va afla cum este vremea în acea perioadă, ce activități pot fi desfășurate, informează B1 TV.

Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, potrivit zf.ro, citat de B1 TV.

Peek Tours este o altă aplicație care oferă informații despre locuri, muzee, drumeții, sporturi în aer liber. Recomandările se pot descărca după dată, locație sau alte categorii de interese.

Un plus pe care îl are este faptul că se pot face rezervări, iar informațiile pot fi stocate și offline.

Și Google Field Trip este o aplicație gratuitp care afișează o listp de recomandări pentru locațiile dorite, inclusiv sfaturi despre locurile în care se poate lua masa ori ce evenimente locale au loc.

O aplicație destinată festivalurilor de muzică este Bandsintown Concerts, iar Brickies este un joc care arată cum pot fi de actualitate ideile clasice de petrecut o vacanță.



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii