Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachete cu ţigarete netimbrate, confiscate în Portul Sulina

ro

18 May, 2015 13:51 1813 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave sub pavilion Cambodgia, sosită în Portul Sulina din direcţia Georgia, 520 de pachete cu ţigarete netimbrate care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară şi erau ascunse în cabina comandantului navei.
 
Astfel,  pe16 mai, în jurul orei 11.25, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Sulina au desfăşurat, alături de lucrătorii vamali şi reprezentanţii Căpităniei Zonale Sulina, controlul amănunţit al unei nave sub pavilion Cambodgia, sosită în Portul Sulina din direcţia portului Batumi (Georgia).

În urma controlului de frontieră au fost descoperite ascunse, într-un perete fals din cabina comandantului navei, 520 de pachete cu ţigarete (10.400 bucăţi) netimbrate mărcile Elegance, HKJ, Pirveli Blue şi Pirveli Red care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

Echipa comună de control a ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, cu o valoare de aproximativ 8.900 lei, iar lucrătorii vamali au aplicat comandantului navei, un cetăţean sirian în vârstă de 36 de ani, o sancţiune contravenţională, în cuatum de 6.000 lei, conform procedurilor legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii