Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Păcat de ea, era o tipă fără fiţe! «Americanul», fost coleg cu Violeta Andrei, şocat de decesul actriţei

ro

26 Jul, 2012 06:37 5697 Marime text

emil_mitrache.jpgVioleta Andrei, actriţa de numai 20 de ani din serialul “Nimeni nu-i perfect”, redifuzat în această perioadă de Prima TV, a încetat, marţi, din viaţă. Medicii s-au chinuit câteva zile să o salveze după ce a suferit un accident de maşină. “Americanul”, fostul său coleg din celebrul serial, e şocat de tragicul ei sfârşit

Violeta Andrei, interpreta personajului Mădă, din serialul de comedie “Nimeni nu-i perfect”, a încetat din viaţă marţi dimineaţă. La sfârşitul săptămânii trecute, Violeta a plecat la drum cu un prieten de aceeaşi vârstă cu ea, cu un autoturism Smart. Tânărul a provocat pe DN1, la Otopeni, un accident în lanţ. În urma impactului, Violeta a fost proiectată prin parbrizul maşinii, ea nepurtând centura de siguranţă.

Colegii Violetei din “Nimeni nu-i perfect” îi deplâng moartea prematură. Emil Mitrache, alias Americanul, fost coleg al actriţei, a declarat pentru libertatea.ro: “Îmi pare rău de această tragedie. E un mare păcat că a murit atât de tânără. Însă viteza şi neatenţia la volan se plătesc scump. Am filmat cu ea pentru serial în 2009. Era o fată plină de viaţă, frumuşică, o tipă fără fiţe. Ne-am înţeles foarte bine. Ea filma mai mult cu tineretul, plus că rolul ei era unul secundar. Dumnezeu să o ierte!”.

Sursa: libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii