Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Cupșa lanseaza primul său volum de poezie la Vama Veche

ro

10 Jul, 2012 22:26 2039 Marime text

Cunoscut mai degrabă ca om politic, Ovidiu Cupșa dezvăluie o latură mai puțin cunoscută a personalitătii sale prin lansarea primului său volum de poezie Iluziile unui secol în cadrul unui eveniment care se desfășoară miercuri, 11 iulie, începând cu ora 18.00, la Vama Veche.

Poemele cuprinse în acest prim volum, printre care Arsita, Astru trecător, Dialog cu Dumnezeu, Din nou călător, l-au determinat pe poetul Iulian Talianu să spună că sunt versuri ce îl tulbură pe cititor precum drumul pe o apă împrejmuită de nuferi. Minunatele poezii vor beneficia de o lectură publică și vor fi acompaniate de muzica tinerei artiste folk Ioana Barbuliceanu.

Cupsa a mărturisit că Iluziile unui secol este un prim volum, coperțile lui adăpostind doar o parte din cele câteva sute de poezii scrise de-a lungul a peste 20 de ani și că, după ce va depăți emoția debutului literar, vor urma și alte cărți sub semnătura sa.

Lansarea se desfășoară miercuri, 11 iulie 2012, de la ora 18.00, în club Bongo din Vama Veche.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cora 11 Jul, 2012 12:37 Felicitari domnule Ovidiu Cupsa! Ma bucur ca aveti si alte preocupari precum lansarea acestui prim volum.Le astept cu drag si pe cele care vor urma!Felicitari sincere!