Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Out of Doors Fest, un festival pentru două generaţii (galerie foto)

ro

15 Jul, 2014 15:45 2826 Marime text
Pe 11 şi 12 iulie, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Out Of Doors Fest, un festival de muzică rock, ce tinde să devină tradiţie pentru Constanţa. Weekend-ul trecut, timp de două zile, scena Out of Doors Fest a adunat cele mai iubite trupe ale rockului românesc, şi anume Viţa de Vie, Omul cu Şobolani, Robin and the Backstabbers, The Rock, Cargo, Alternosfera, Byron, E.M.I.L. şi Maddriven.

Fiecare seară destinată concertelor a fost deschisă de tinere trupe constănţene, care şi-au arătat talentul, primind aprecieri atât din partea publicului, cât şi a artiştilor consacraţi pe care i-au precedat. Astfel, Cristian Parmac Band, Shades of Indigo, Treişpe Cuvinte, Sunshine Experiment, The Top Hats, Hangover şi MT Place au confirmat că printre constănţeni se află viitorii artişti ai scenei rockului românesc.

Cu toate că în prima zi de festival vremea le-a fost potrivnică organizatorilor, în cea de-a doua zi, Out Of Doors Fest a demonstrat că se clasează cu uşurinţă printre cele mai reuşite evenimente de pe litoral. Cele mai aşteptate trupe au fost Alternosfera şi Cargo. Astfel, a doua seară s-a sfârşit cu peste trei ore de concert, în care versurile celor două trupe au răsunat din toate părţile. Tinerii au demonstrat că muzica rock nu are vârstă, cântând alături de trupa generaţiei lor, Alternosfera, după care au cântat, alături de generaţia veche, fiecare vers al veteranilor de la Cargo. Prezentatorul evenimentului, Cristian Hrubaru, s-a arătat încântat de existenţa unui festival de muzică rock în Mamaia, zonă în care acest gen nu a fost exploatat.

Out of Doors Fest a avut parte de un ajutor enorm în organizare şi desfăşurare din partea Brigadei de Voluntari, a cărei membri au experienţă în organizarea celor mai mari evenimente din ţară. Out of Doors Fest există datorită sponsorilor ce au făcut posibilă crearea acestui festival, şi anume Doors Club, Jack Daniels, Ciuc Premium, Spitalul Privat ISIS, precum şi datorită tuturor partenerilor media şi a  publicului prezent. Organizatorii promit menţinerea acestei tradiţii, mulţumind tuturor celor ce şi-au arătat sprijinul.

Sursa galerie foto: Out of Doors Fest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii