Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat pentru uciderea prietenei sale Oscar Pistorius ar urma să fie eliberat condiționat

ro

13 Aug, 2015 08:15 1758 Marime text
Vă mai amintiţi de Oscar Pistorius? Este un atlet de 27 ani, care a alergat cu ambele picioare amputate atât la Jocurile Olimpice cât și la cele Paralimpice, dar care a fost condamnat în 2014 la 5 ani de închisoare pentru uciderea prietenei sale Reeva Steenkamp.  Procesul lui a durat şapte luni. Ziarul britanic “The Independent” scrie că sportivul sud-african ar urma să fie eliberat condiționat pe 21 august, la 10 luni după ce a fost închis pentru uciderea prietenei sale.

Eliberarea condiționată a lui Pistorius a fost aprobată încă de la prima cerere depusă de campionul paralimpic. Încă de la începutul lunii iunie, un membru al familiei Pistorius afirmase că ''Oscar va fi eliberat condiționat la sfârșitul lunii august''. Atletul, deținut la închisoarea centrală din Pretoria, beneficiază de legile sud-africane, ce permit ca doar a șasea partea din pedeapsă să fie efectuată în închisoare.

Justiția sud-africană nu a oferit detalii despre măsurile de supraveghere ce-i vor fi aplicate până la procesul său în apel, însă presa locală scrie că ar fi vorba de arest la domiciliul unui unchi al atletului.



sursa foto: greatnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii