Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Originar din Constanţa, ambasador al turismului Horia Tecău va promova în lume litoralul românesc

ro

13 Jul, 2014 17:16 2622 Marime text
Devenit oficial ambasador al turismului românesc, în cadrul unei feremonii desfăşurare la Bucureşti, când a primit paşaport diplomatic, împreună cu Simona Halep, tenismenul Horia Tecău a devenit, de astăzi, ambasadorul oficial al litoralului românesc. 
 
Horia Tecău a început filmările pentru filmul oficial de promovare a litoralului românesc. Horia Tecău, aflat într-o pauză competiţională de două săptămâni, a acceptat bucuros titlul de ambasador al litoralului. „Eu sunt un copil al Constanţei, sunt crescut aici, am copilărit aici pe litoral, sunt mândru că pot ajuta la promovareaa acestui oraş şi mă bucur că începem filmările”, a declarat Horia Tecău pentru evz.ro. 
 
Mamaia şi Neptun-Olimp sunt staţiunile preferate ale lui Horia Tecău. „Sunt locurile unde mergeam cel mai des când eram copil. De fiecare dată când vin aici, le vizitez. La Neptun-Olimp mergeam cu familia când eram mic, ultima oară am fost acum trei ani şi m-a întristat, păcat că nu se fac investiţii”, a mai spus sportivul din Constanţa pentru sursa citată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii