Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oreste, despre acuzaţiile aduse de Traian Băsescu „Începe să semene tot mai mult cu Elena Ceaușescu, că Nicolae era bărbat”

ro

17 Mar, 2015 23:27 2233 Marime text

Oreste Teodorescu a răspuns, în această seară, în exclusivitate la postul B1 TV, acuzațiilor aduse de fostul președinte Traian Băsescu, potrivit cărora jurnalistul i-ar fi cerut Elenei Udrea 10.000 de euro în schimbul unor documente compromițătoare legate de trustul Intact sustrase de la Grivco.

„E o strategie de dezinformare, o impolitețe chiar mai mare decât cea făcută de Elena Udrea, de a mă acuza că am sustras anumite documente de la o firmă. Nu pot să iau în serios afirmațiile lui Traian Băsescu, în loc să îmbătrânească frumos, începe să semene tot mai mult cu Elena Ceaușescu, că Nicolae era bărbat”, spune Oreste.

„Nu i-am dat niciun material lui Udrea, nici lui Băsescu. Dacă Udrea nu mi-a dat banii, cum să ajungă materialul la ea? Credeți că mă țepuia? Eu am fost o singură dată în sediul de campanie cu asociatul meu, iar Elena Udrea mi-a spus atunci să n-o mai atac în campania electorală, pentru că va câștiga Ponta. Iar răspunsul meu a fost un atac și mai dur. Eu, personal, nu am cum să sustrag documente dintr-o companie în care n-am intrat niciodată, Grivco. Toate materialele la care se face referire sunt publice. O rog pe Elena Udrea să-mi explice, când va fi eliberată”, a mai spus jurnalistul.

Sursa foto: cuzanet.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii