Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Techirghiol a pierdut un om de bază Mesaje de condoleanţe pentru Răzvan Alberto Andrei pe contul său de Facebook

ro

11 Feb, 2015 15:20 1723 Marime text
Oraşul Techirghiol este, de luni, în doliu. Viceprimarul Răzvan Alberto Andrei a decedat în timp ce juca baschet cu prietenii în sala de sport din localitate. După primele minute de joc, edilul ar fi suferit un infarct și s-a prăbușit sub ochii apropiaţilor. Echipele de intervenţie chemate la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe Razvan Alberto Andrei mai bine de o oră, din păcate, fără rezultat, inima sa refuzând să mai lupte cu moartea.

„Ne-am despărţit în acea zi în jurul orei 17.00. Chiar cu câteva zile înainte, îmi spusese că ar fi făcut o bronşită şi şi-a efectuat o serie de analize care i-au ieşit foarte bune“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan. Trupul neînsufleţit al celui care a fost viceprimarul în funcţie al oraşului a fost transportat la morga Cimitirului Central din Constanţa pentru efectuarea necropsiei. Ieri, în jurul ore 16.00, acesta a fost adus în localitatea de domiciliu şi a fost depus la capela Bisericii „Sfântul Ilie“ din Techirghiol. „Înmormântarea va avea loc mâine (n.r. astăzi), de la ora 13.00“, a declarat edilul-şef Adrian Stan, pentru ZIUA de Constanţa.

Prietenii, cunoscuţii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut personal, au postat pe pagina celui ce a fost viceprimar zeci de mesaje de condoleanţe.

„Un coleg şi un prieten adevărat s-a înălţat spre ceruri mult prea devreme! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a scris Adriana Slincu.

„De sus , sufletu-ţi veghează,
Ca o boare ... ce mister!
Peste toate guvernează,
Chiar şi gândul mi-e stingher.
O zi vine , alta pleacă ...
Eu , prin lume mea colind,
Ca durerile să -mi treacă,
Amintirea ta ... cuprind!
ODIHNĂ VEŞNICĂ!
Zi de zi, cineva pleacă de lângă noi, rămânem mai săraci cu un zâmbet, cu o vorbă bună, cu o mângâiere. Răzvan spune-mi de ce-ai urcat la stele aşa de tânar lăsând în urma ta durere, suferinţă şi inimi veşnic nemângâiate de absenţa sufletului tău cald? NU POT CREDE CĂ TE-AI ÎNALŢAT LA STELE LĂSÂND ÎN DISPERARE ŞI SUFERINŢA OAMENI DRAGI CARE NU TE VOR PUTEA UITA NICIODATĂ. DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN LINIŞTE ŞI PACE ! RIP“, a scris Viorica Trifa.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Răzvane! Şi ca cetăţean şi ca viceprimar ai fost o persoana deosebită.Tristeţea şi durerea a cuprins întreg oraşul, nu numai pe cei apropiaţi“, a postat Liliana Levinte

„Mă uit la tine, şi... nu-mi vine să cred. Nu accept...“, a publicat Rodica Geara.

„RAZVANE!!! Ştim cu toţii că Dumnezeu îi cheamă la EL pe ce-i buni, dar pe tine te-a chemat prea devreme lăsând în urmă tristeţe şi durere... Vei rămâne veşnic în sufletele şi amintirile noastre. DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE... SINCERE CONDOLEANŢE! REGRETE ETERNE“, a postat Tudor Vacean.


Răzvan Alberto Andrei s-a născut pe 24 august 1971. Avea 43 de ani și era tatăl unui copil, elev în clasa a XII-a. A redevenit viceprimarul oraşului Techirghiol în noiembrie 2014, însă mai ocupase această funcţie și în mandatul 2008 - 2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii