Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ora şi accidentul. Poleiul, inamicul şoferilor Minor rănit într-un accident în drum spre Hârşova

ro

03 Jan, 2015 16:19 2389 Marime text
 
Poleiul, principalul inamic al şoferilor constănţeni. Prima victimă a polieului a fost tânăra care şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un copac de pe marginea drumului în apropiere de comuna Ciocârlia. După această tragedie, alte două incidente rutiere s-au produs pe şoselele din judeţul Constanţa, din poleiului şi a faptului că şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de drum. Din fericire însă celelate două accident nu s-au soldat cu pierderi de vieţi omeneşti.
Într-unul dintre evenimentele rutiere de astăzi a fost implicat şi un autobuz care făcea curse regulate către Hârşova. În jurul orei 11.10, şoferul autobuzului, un bărbat de 3 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier, după ce şoferul unui alt autoturism, în timp ce se afla pe  DN2A, pe sensul de mers dinspre municipiul Constanţa  către oraşul Hârşova,  ajungând la kilometrul 161+700m a pierdut controlul volanului într-o curbă.  Din cauza neadaptării vitezei la
condiţiile de drum (polei pe partea carosabilă), şoferul autotursimului a intrat în coliziune cu un microbuzul de transport persoane care efectuează curse regulate pe ruta  Hârşova-Constanţa. În urma impactului, un minor în vârstă de 15 ani, pasager în microbuz, a fost rănit uşor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii