Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Au ameţit”... când au văzut jandarmii Opt persoane prinse cu jointuri asupra lor, în Mamaia

ro

05 May, 2015 13:34 1621 Marime text
 
Jandarmii au surprins în Mamaia, opt persoane care aveau asupra lor jointuri, 18 pastile cu diferite inscripţii şi capsule transparente în interiorul cărora se afla o substanţă halucinogenă de culoare maronie, opt folii de plastic cu muguri vegetali de culoare verde şi verde-maronie, dar şi un cântar electronic de precizie. 
 
Ieri, în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de Nord a staţiunii Mamaia, a observat cinci persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, persoanele cu vârste cuprinse între 28-35 ani, din Bucureşti şi Suceava, au aruncat pe jos ţigaretele şi au mărit ritmul de mers. Au fost somate, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 


Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni,  17 pastile cu diferite inscripţii şi capsule transparente în interiorul cărora se afla o substanţă halucinogenă de culoare maronie, şapte folii de plastic cu muguri vegetali de culoare verde şi verde-maronie şi un cântar electronic de precizie.  Aceştia au declarat că sunt consumatori şi că pastilele sunt metamfetamine.
 
O oră mai târziu, jandarmii au mai surprins trei tineri cu vârste cuprinse între 21-25 ani,  care aveau asupra lor o folie cu o muguri vegetali de culoare verde şi o pastilă pe care erau inscripţionate cifrele 5-3. Tinerii au declarat că sunt consumatori şi că substanţa halucinogenă de culoare verde este canabis.
 
Jointurile, pastilele, capsulele, folile cu mugurii halucinogeni şi cântarul vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii