Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Ar putea suferi de angină pectorală Oprescu va fi dus totuşi la spital

ro

26 Sep, 2015 15:38 1222 Marime text
Conducerea arestului Poliţiei Bucureștiului a decis în cele din urmă să respecte recomandarea Avocatului Poporului, astfel că primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi dus astăzi la spital, pentru un consult amănunţit.
 
Anunţul a fost făcut de avocatul primarului, care a mai precizat că starea de sănătarea a lui Oprescu este una precară, din cauza diabetului şi a problemelor cardiace. Potrivit acestuia, Oprescu are momente în care pulsul îi este foarte slab, iar măsurile luate în arest, cum ar fi oferirea unui regim alimentar special, nu sunt suficiente.
 
Ieri, Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Oprescu de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai blândă. Primarul va ataca decizia la Curtea de Apel Bucureşti. Oprescu se află în arest preventiv de la începutul acestei luni. El este acuzat de procurorii anticorupție de luare de mită.

UPDATE 3, ora 21.25

Primarul suspendat al Capitalei nu va fi operat de cardiologi, însă va fi ţinut în continuare sub observaţie de medici încă 24 de ore, potrivit stiripesurse.ro. Oprescu ar putea suferi de angină de piept, o afecţiune în care inima nu primeşte suficient sânge.

UPDATE 2, ora 19.00

Sorin Oprescu se află într-o rezervă, la secţia Cardiologie, unde i se fac investigaţii. La internare, fostul primar al Capitalei avea tensiunea 18 cu 5. În urma investigaţiilor, se va decide dacă Sorin Oprescu va fi sau nu operat de urgenţă, potrivit romaniatv.net.

UPDATE 1, ora 16.55

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost adus, în jurul orei 16.00, pentru investigații medicale, la Spitalul Universitar de Urgență București. Acesta a fost transportat din arest cu o mașină a Poliției Capitalei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii