Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprescu "Geoana a pierdut alegerile de fraier"

ro

26 Apr, 2010 14:20 758 Marime text

Actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu susţine că pe scena politică românească nu va mai exista vreodată o coaliţie atât de puternică precum cea care l-a sprijinit pe Mircea Geoană în campania prezidenţială din 2009. Preşedintele PSD a pierdut alegerile "de fraier", afirmă Oprescu.

"De fraier a pierdut. Niciodata în România nu o sa se mai vada o coalitie atât de puternica. Doua coalitii care se confrunta. La un moment dat aveam impresia ca si Mircea Geoana, si Traian Basescu sunt în afara jocului. Era pur si simpu la unii dorinta de a a schimba, la altii dorinta de a pastra. Din dorinta de a schimba ieseau scântei, si astia se uitau la artificii. Dar erau scântei. Si probabil ca una din astea l-a ars si pe Geoana. Dar niciodata nu o sa mai vedem atâta polarizare. Sper din tot sufletul sa nu mai fie", a declarat Sorin Oprescu, într-un interviu publicat de Jurnalul Naţional.
Primarul declară că nu se întoarce in partid însă mai are relaţii cu membrii marcanţi ai PSD-ului. Unul dintre aceştia este Miron Mitrea, căruia îi mai cere şi sfaturi.

Sursa: romanialibera.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii