Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprea - Voi solicita președintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA

ro

22 Sep, 2016 18:06 1250 Marime text
Gabriel Oprea anunță, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că îi va cere președintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul său.

„La primul dosar am cerut colegilor să voteze cererea DNA pentru începerea urmăririi penale. Acum am cerut colegilor să voteze împotrivă și poate că am greșit. Mulți mi-au reproșat că vreau să fug de Justiție, deși nu e deloc așa. Tocmai de aceea îi voi solicita Președintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA, iar pe colegi îi voi ruga să voteze pentru începerea urmăririi penale. Știu că sunt nevinovat și nu fug de Justiție. Știu în egală măsură că acest dosar ridică prea multe semne de întrebare și nu pot să le trec cu vederea. Dacă ați fi în locul meu, cum ați proceda? Ați accepta orice acuzație, oricât de aberantă, și ani întregi de procese pentru suspiciuni inventate? Ați accepta să vi se spună că ați ucis un om deși nu ați avut absolut nicio legătură cu vreuna din cauzele accidentului?'', a scris Oprea, astăzi, pe Facebook.

„Mulţi îmi dau lecții. Alții mă înjură. Eu nu judec pe nimeni și nu doresc nimănui răul. Un lucru îl voi spune însă mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greșelile mele și crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici măcar din culpă”, a mai scris Oprea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii