Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprea Motiunea simpla face publicitate gratuita UNPR si arata panica din PSD

ro

03 May, 2010 21:33 1233 Marime text

Ministrul Apărării,Gabriel Oprea, a declarat astăzi la Senat că moţiunea simplă iniţiată de PSD este preţul pe care îl plăteşte ca om politic, pentru că şi-a respectat principiile, dar şi că textul face publicitate UNPR arătând cât de mare este "panica" în PSD faţă de această nouă formaţiune.

"A venit momentul să spunem lucrurilor pe nume, această moţiune este preţul pe care îl plătesc ca om politic pentru că mi-am respectat principiile până la capăt şi nu am trădat intresul naţional. Am refuzat să pactizez cu crima organizată, am refuzat să numesc interlopi în funcţii de care depindea siguranţa naţională, am refuzat să-mi sacrific onoarea de militar de dreagul unei funcţii", a spus ministrul Apărării Gabriel Oprea, prezent la Senat la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de PSD şi care vizează pensiile militarilor.

Oprea a arătat că, fiind forţat să părăsească PSD, şi-a creat un nou drum, înfiinţând UNPR, partid ce "va sparge monopolul PSD şi îl va detrona din poziţia de principal exponent al stângii".

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii