Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opoziția cere alegeri anticipate

ro

16 Jan, 2018 19:29 1842 Marime text
Soluţia opoziţiei la criza politica actuală este alegerile anticipate, o idee avansată atât de liberali, cât si de liderul USR, potrivit Digi 24.

„Orice variantă pe care președintele o va contura, în urma căreia PSD va ajunge în opoziție, va fi susținută de noi. În măsura în care în urma discuțiilor cu președintele va apărea un nume de premier de pe partea dreaptă, îl vom susține cu siguranță. Noi considerăm că varianta decentă ptentru politica din România e cea a anticipatelor, e însă foarte dificil să ajungi acolo, dar nu imposibil”, a spus Dan Barna, președintele USR.

„Obiectivul nostru e ca PSD să nu mai fie la guvernare. Am decis ca mandatul delegației să fie solicitarea de alegeri anticipate în măsura în care e posibilitatea constituțională, PNL e pregătit să își asume răspunderea guvernării prin câștigarea alegerilor anticipate”, a spus și Ludovic Orban, președintele PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Camelian Propinatiu 17 Jan, 2018 16:02 PSD se pricepe mai bine la guvernare decât la opozitie. Anticipate? Practica social-politica arata ca, din pacate, e greu sa mai gasesti prim-ministri în ziua de azi! Corect zice lumea ca era sa fie pusa Carmen Dan, ca de la ea a pornit cearta.