Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opinii EVZ „În PSD, tinerețea nu mai este o calitate. Reperele sunt în continuare Ion Iliescu, Adrian Năstase și Radu Mazăre”

ro

14 May, 2014 22:28 1918 Marime text
Într-un articol de opinie denumit „Portretul politrucului PSD la tinerețe” și publicat pe site-ul cotidianului Evenimentul Zilei, un cititor vorbește despre atacurile din interiorul PSD lansate de seniorii Adrian Severin și Mircea Geoană la adresa tineretului social-democrat.

Adrian Severin s-a arătat recent nemulțumit de europarlamentarul Cătălin Ivan.

„Dl Ivan (n.r. Cătălin Ivan) a ajuns europarlamentar ca urmare a susținerii puternice primite din partea dlor Gh. Nichita, primarul Iașilor, și Nicu Bănicioiu, președintele TSD.  Atât cei doi cât și alte personalități politice de la Iași mi l-au recomandat ca pe o tânără speranță și m-au rugat să îl ajut. (...) nu mică mi-a fost mirarea când, abia ajuns la Bruxelles, dl Ivan a început să ne convingă că protectorii săi ar fi corupți și ar încălca normele democratice”, a scris Adrian Severin pe pagina de Facebook.

La rândul lui Mircea Geoana afirma cu privire la Victor Ponta, însă în 2011, că „Iliescu și Năstase au pus în fruntea partidului o marionetă cu apucături tiranice şi o lipsă teribilă de caracter, cu un ton suburban. Nu am văzut niciodată atâtea minciuni şi invective".

„Caracterizările celor doi foști fruntași ai PSD (n.r. Adrian Severin și Mircea Geoană) confirmă că într-un partid în care reperele sunt în continuare Ion Iliescu, Adrian Năstase și Radu Mazăre, tinerețea nu mai este o calitate, ci o pepinieră pentru noi politruci venali, aroganți și obsedați de pungășii”, concluzionează semnatarul articolului de opinie publicat pe site-ul evz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii