Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operatorul Portuar „Suntem nevoiți să luăm poziție fermă față de toate afirmațiile tendențioase și lipsite de veridicitate lansate de actuala administrație portuară“

ro

23 Apr, 2015 17:12 1475 Marime text
„Chiar dacă scopul protestelor noastre nu urmărește o bătălie în comunicate și suntem adepți ai ideii că  orice protest se va încheia în urmă unui dialog - pe care noi ni-l dorim cu Ministerul Transporturilor și entitățile superioare -  suntem nevoiți să luăm poziție fermă față de toate afirmațiile tendențioase și lipsite de veridicitate lansate de actuală administrație portuară la adresa noastră . Acest fapt, nu reprezintă altceva decât argumentul cel mai plauzibil care denotă o  lipsă totală de profesionalism și incapacitate de a gestiona adevăratele probleme reclamate, motiv pentru care  ne vedem nevoiți să ne exprimăm opinia în scopul  menținerii unui echilibru informațional.

Astfel, menționam încă o data că Președintele Organizației Patronale „Operatorul Portuar” a fost în 2013 și membru în CA al APC  pentru o perioadă de aproximativ 6 luni. În această scurtă perioadă a mandatului sau acest OM  a dovedit într-adevăr un interes legitim și o aplecare reală  asupra problemelor reale ale comunității portuare și a încercat și implemetat o practică bună internațională. La sfârșitul acelei perioade însă, ordinul a fost revocat - sau în orice caz nu s-a mai dorit aplicarea lui din diverse motive independente de Organizația Patronală. În ciuda acestei conjuncturi nefavorabile a€profesionalismul și experiența domnului Viorel Panait - președintele Organizației Patronale, sunt recunoscute în continuare, fapt dovedit de selecția acestuia  prin procedura de recutare specifică OUG nr. 109/ 2011 de o entitate recunoscută și în selecția celorlalți administratori și a Directorului General“, se arată într-un comunicat al Organizației Patronale „Operatorul Portuar” Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii