Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiunile de căutare a elevului de la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în mare în stațiunea Mamaia au fost întrerupte

ro

29 May, 2019 18:50 1697 Marime text
Operațiunile de căutare a elevului de la Colegiul Militar din Craiova, dispărut în mare pe plaja din stațiuunea Mamaia au fost întrerupte în această seară. 

Potrivit ISU Dobrogea, începând cu ora 18.30 scafandrii s-au retras la bază pentru refacerea capacitățtii.

„Căutările vor fi reluate mâine dimineață la ora 08.00!” - au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 


Reamintim că, în această dimineaţă, căutările elevului de la Colegiul Militar din Craiova care a dispărut în valurile mării au fost reluate dupăă ce ieri seară a fost căutat până târziu în noapte atât de scafandri ISU Dobrogea, cât și de scafandri MApN. 

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Elevul militar Mitroi Iosif-Corneliu a dispărut în zona Hotelului Doina din staţiunea Mamaia.

Citește și: 

UPDATE. Intervenție de urgență pe plaja din Stațiunea Mamaia. Un elev al Colegiului Militar din Craiova s-ar fi înecat în mare (galerie foto+video)
UPDATE. Oficial de la MApN despre elevul Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova dispărut în mare în stațiunea Mamaia

Staţiunea Mamaia Se reiau căutările elevului militar, dispărut în Marea Neagră
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii