Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Operaţiune de salvare în Jepii Mici din Masivul Bucegi. Un bărbat este grav rănit

ro

07 Oct, 2017 13:05 1624 Marime text
Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit în stare gravă pe Jepii Mici din Masivul Bucegi. În ajutorul acestuia au pornit pe munte salvamontiştii. 
 
Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, la numărul unic de urgență 112 a fost primit un apel prin care se anunța faptul că pe Jepii Mici a fost găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani care se află în comă și posibil în hipotermie, informează Agerpres.ro. 
 
Echipajele Serviciului Salvamont Bușteni au plecat pe munte pentru recuperarea acestuia, intervenția fiind una dificilă din cauza vântului puternic, a viscolului și a vizibilității extrem de scăzute.


UPDATE

Bărbatul de aproximativ 50 de ani care a fost găsit, sâmbătă, pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, este decedat, acesta urmând să fie coborât de pe munte de salvamontişi, intervenţia fiind extrem de dificilă din cauza vremii nefavorabile.
 
Bărbatul va fi coborât de pe munte de salvatorii montani, intervenţia fiind dificilă din cauza vântului puternic, a zăpezii şi viscolului şi a vizibilităţii scăzute.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii