Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Operaţiune antiteroristă, în plină desfăşurare la Bruxelles

ro

22 Nov, 2015 23:17 1342 Marime text
Poliţia şi armata belgiană desfăşoară, în aceste momente, o amplă operaţiune antiteroristă într-un cartier aflat în apropiere de Grand Place, centrul oraşului Bruxelles. Au înconjurat cartierul şi s-au aşezat în dispozitiv cu armele la vedere. 
 
Se pare că sunt vizate hotelurile Radisson Blu, Grand Place, Rue du Midi, potrivit digi24.ro. De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să nu dezvăluie, pe rețelele de socializare, locul în care se află forțele de ordine. Poliția "cere mass-media să nu facă comentarii în direct asupra acțiunilor curente, menționând locuri de exemplu", confor unui purtător de cuvânt, notează Agerpres. Parchetul federal "va face o conferință de presă când totul se va termina", a precizat acesta.

UPDATE 2, ora 40

Operațiunea antiteroristă de la Charleroi s-a încheiat. Se pare că a fost arestată o persoană.

UPDATE 1, ora 23.20

Cel puţin două operaţiuni antiteroriste sunt desfăşurate în Belgia. Una are loc într-un cartier din Bruxelles, aproape de Grand Place, şi cealaltă, la 61 de kilometri depărtare de capitala Belgiei, în Charleroi, potrivit romaniatv.net.

Zeci de poliţişti şi soldaţi au încercuit un perimetru bine stabilit şi s-au aşezat în dispozitiv cu armele la vedere. Locuitorii din zonă au fost sfătuiţi de forţele de ordine să se îndepărteze de ferestre.
Sursa foto: digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii