Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG-uri fantomă la referendum Radu Mazăre, asociaţie cu 492 de observatori, inclusiv în Teleorman. Preşedintele fundaţiei, membru PSD

ro

11 Oct, 2012 05:34 2093 Marime text

referendum-2012-e1343660937840.jpgJurnalistul Andrei Bădin a prezentat miercuri seară, în emisiunea „Aktualitatea”, difuzată de B1 TV, mai multe documente care arată prezenţa unor ONG-uri fantomă, care au avut observatori la referendum, organizaţiile având legături politice.

Astfel, printre cele 30 de ONG-uri, listate pe site-ul BEC, se află şi Asociaţia FAIR-PLAY CONSTANȚA, fondată şi controlată de primarul Constanţei, Radu Mazăre. Această asociaţie umanitară a avut 492 de observatori la referendum, inclusiv în Teleorman, acolo unde au fost acuzaţii de fraudă la adresa mai multor preşedinţi de secţii, în prezent cercetaţi de DNA. (Detalii AICI)
Legăturile cu lumea politică nu se încheie aici. Deşi este interzis ca observatorii să fie membrii de partid sau să aibă legături cu unele formaţiuni, preşedintele Asociaţiei Fair-Play este Paula Cioceanu, care a reprezentat PSD în Consiliul Local Municipal Constanţa şi este în prezent vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD.
Potrivit B1 TV, asociaţia este finanţată de la bugetul local al Primăriei Constanţa, primind o sumă lunară de 14.000 de lei, în timp ce copiii auti
ști primesc doar 2.800 de lei lunar.
Cum se descrie Asociaţia Fair Play:
„O familie mare alcătuită din 275 de membrii. O familie protejată şi supravegheată de un singur om cu o inimă imensă, un tânăr care este considerat un părinte adoptiv şi chiar spiritual.
Acest tânăr bărbat a avut curajul să-si asume responsabilitatea atâtor vieţi de copii, tineri şi bătrâni, în urmă cu 8 ani de zile vreme când reprezenta cu multă onoare oraşul de la malul mării, în Parlamentul României.
Astăzi, tot acelaşi bărbat tânăr reprezintă municipalitatea oraşului nostru fiind edil, Primarul Constanţei pe care noi toţi, localnicii l-am ales cu entuziasm şi care ne-a dovedit pe parcursul celor 2 mandate că nu ştie altceva decât să lupte şi să se bată pentru acest oraş.
Acest tânăr, bărbat viguros şi ambiţios, Primarul Constanţei se numeşte Radu Ştefan Mazăre.
Domnul Radu Ştefan Mazăre este fondatorul Asociaţiei Fair-Play, Preşedinte de onoare al acestei organizaţii, dar şi principalul finanţator al imensei familii. Spun acest lucru deoarece vreme de 8 ani de zile şi-a donat şi îşi donează salariul, întâi de parlamentar şi apoi cel de primar.
A fost singurul parlamentar şi este singurul Primar care a făcut şi face şi astăzi acte de caritate de acest gen”.

Toate detaliile si video pe b1.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii