Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Puiu Popovici a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare

ro

23 Jun, 2016 10:49 3582 Marime text
Puiu Popoviciu a fost condamnat de magistrații Curții de Apel București la 9 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu. Este drept că nu este o decizie definitivă, ea putând fi atacată. 

Omul de afaceri Popoviciu Popoviciu este acuzat de fapte de corupţie în legătură cu asocierea firmei sale, SC Băneasa Investments SA, cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti, pentru preluarea unui teren de 224 hectare.

Reprezentantul DNA a cerut condamnarea la 14 ani închisoare a omului de afaceri Gabriel „Puiu” Popoviciu în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, precum şi pentru dare de mită.
 
Vă reamintim că la sfârșitul anului 2012, Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată și continuată, precum și pentru dare de mită.
 
În același dosar au mai fost trimiși în judecată fostul șef al DGIPI Cornel Șerban, Ioan Niculae Alecu, rector al USAMV București, Mihai Ion Florin Luican, fost prefect al municipiului București, Gabriel Toader, secretar Prefectura București, Ioan Todiraș, viceprimar al Primăriei sectorului 1 București, Lizeta Minea, secretar la Primăria sectorului 1, Gheorghe Petrulian, Ștefan Diaconescu, secretar științific și rector în cadrul USAMV București, Petru Pitcovici, șef Divizie Operațiuni din cadrul Direcției Generale Anticorupție din MAI, și Andrei Mihai Bejinaru.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii