Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Om de afaceri din Buzău, ucis de propria şenilată

ro

02 Feb, 2014 16:38 2377 Marime text
Un om de afaceri din Râmnicu Sărat a murit, duminică, după ce, aflat la volanul unui utilaj cu şenile folosit în special la amenajarea pârtiilor, a făcut o manevră greşită şi fost aruncat în afara vehiculului, fiind strivit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primele informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Buzău arată că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, se îndrepta dinspre Râmnicu Sărat spre localitatea Puieşti, la volanul unui utilaj cu şenile aflat în proprietatea sa, iar la un moment dat, pentru a scurta traseul, a intrat pe un câmp.

Conform sursei citate, la un moment dat bărbatul ar fi scos o mână pe geam şi a fost prins într-o şenilă a utilajului.

"Din primele cercetări făcute la faţa locului s-a stabilit că în timp ce conducea o şenilată proprietate personală, pe câmp, între DN 22 şi DJ 216, în comuna Puieşti, bărbatul de 40 de ani a scos o mână pe geam şi a fost tras la pământ de şenile, pierzându-şi viaţa", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, agent principal Anca Bratosin.

Bărbatul, Tudor Ion, avea mai multe afaceri la Râmnicu Sărat, desfăşurând inclusiv lucrări de deszăpezire în localităţile limitrofe oraşului. Bărbatul avea şi un parc auto - utilaje agricole, de deszăpezire şi utilajul cu şenile folosit la amenajarea pârtiilor, pe care îl achiziţionase recent.

Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CENTURA 02 Feb, 2014 22:51 Daca purta centura de siguranta nu murea, conditia nr.1 off road !