Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olimpiada de fizică se va desfășura, mâine, la Liceul Teoretic „Decebal”

ro

19 Feb, 2016 22:52 3085 Marime text
 
Olimpiada de fizică - etapa județeană - se va desfășura mâine, la Liceul Teoretic „Decebal”. Vor participa 434 de elevi din clasele VI – XII. Accesul elevilor în sală se face până la orele 9.30, iar proba de concurs începe la 10.00.

Eventualele contestații se vor depune la secretariatul unității școlare la care se desfășoară concursul, luni, între orele 8.30 – 12.30. Rezultatele finale, premiile și elevii calificați pentru etapa națională se vor afișa joi.

Duminică, se desfășoară etapa locală a Olimpiadei de matematică  și Concursul  de matematică aplicată „Adolf Haimovici” la care participă 1.500  de elevi. Competițiile se desfășoară   în  13 centre: trei în municipiu - Liceul Teoretic „Traian”, Școala Gimnazială Nr. 8, Școala Gimnazială Nr. 16 – și zece în județ – Adamclisi, Cernavodă, Cobadin, Eforie, Hârșova, Ovidiu, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Năvodari. Proba scrisă începe de la ora 10.00 şi va dura trei ore pentru elevii  claselor VII - XII, respective două ore pentru elevii claselor V- VI.

Tot în perioada 20-21 februarie, se vor desfăşura primele faze locale – grupe - din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi Olimpiadei Gimnaziilor ediţia 2016, la disciplinele sportive Rugby, Baschet , Fotbal, Handbal şi Volei. Competiţiile se vor desfăşura în 17 centre, opt din municipiu și nouă din judet. La întreceri vor participa 1.360 de elevi, din ciclul liceal şi gimnazial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii