Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olanda si Spania se bat pentru titlul de Miss World 2010

ro

11 Jul, 2010 23:06 1114 Marime text
Olanda şi Spania se întâlnesc astă-seară, de la ora 21:45 (în direct la TVR 1), în finala Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. Câştigătoarea va fi desemnată regina fotbalului mondial.

A sosit ziua finalei Campionatului Mondial de fotbal. Olanda şi Spania îşi dispută la Johannesburg titlul de Miss World 2010 în fotbalul mondial. Cele mai bune naţionale de pe mapamond au ajuns faţă în faţă. Spania, campioana Europei, va avea ca adversară Olanda, formaţie care a scos din competiţie, începând din optimi, Slovacia, marea favorită Brazilia şi Uruguay. În Grupa E, din care a făcut parte, Olanda a terminat cu maxim de puncte după ce a bătut Danemarca, Japonia şi Camerun.
Spania a început cu stângul Cupa Mondială din Africa de Sud, 0-1 cu Elveţia în Grupa H, după 90 de minute în care a avut 70 la sută posesia balonului şi a ratat o sumedenie de ocazii.
Campioana Europei şi-a revenit, încheind grupa în fotoliul de lider după victoriile la Honduras şi Chile.
În fazele eliminatorii, Spania a trecut de Portugalia, Paraguay şi Germania, cu acelaşi scor, 1-0.


Mandela vine la meci
Astă-seară, pe ""Soccer City" din Johannesburg, preţ de câteva minute, se va afla şi fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela.Acesta a decis să vină pentru "a-i saluta pe fani", a anunţat un nepot al lui Mandela.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii