Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor. Vezi ordinea de zi

ro

07 Jul, 2014 23:18 1940 Marime text
Consiliul de Administrate al SC OIL TERMINAL SA întrunit astăzi în ședință a decis să convoace Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor în data de 13 august 2014, la ora 14.00. Adunarea va avea loc în sala de ședințe de la sediul societății, din strada Caraiman, numărul 2.

Aprobarea majorării liniei de credit și prelungirea valabilității contractului în vigoare pentru o perioadă de 12 luni, precum și aprobarea contractării unei finanțări de tip leasing financiar pentru achiziționarea unei automacarale, sunt doar două dintre punctele care vor fi supuse aprobării în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor.

Ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor este următoarea:

1. Aprobarea majorarii capitalului social al societății cu aportul în natură din partea statului, prin Ministerul Economiei, Departamentul pentru Energie, constand în teren în suprafata de 254.261,325 de metri pătrați, respectiv, teren în suprafata de 129.334,70 metri pătrați, situate în judetul Constanta, strada Caraiman numărul 2, terenuri pentru care societatea a obținut certificate de atestare a dreptului de proprietate la data de 02.02.2011.
2. Imputernicirea Consiliului de Administrate in vederea selectiei evaluatorului ce va primi sarcina de realizare a Raportului de expertiza si evaluare a terenurilor.
3. Imputernicirea Consiliului de Administrate in vederea analizei si avizarii Raportului de expertiza si evaluare a terenurilor si a comunicarii acestuia, spre aprobarea finala, Directiei Generale Privatizare si Administrare a Participatiilor Statului in Energie.
4. Imputernicirea Consiliului de Administratie sa procedeze, dupa obtinerea evaluarii, la calcularea numarului total al actiunilor ce vor fi emise precum si a actiunilor ce vor fi emise in vederea vanzarii, cu acordarea dreptului de preferinta actionarilor existenti, in vederea mentinerii de catre acestia a ponderii in structura capitalului social.
5. Imputernicirea Consiliului de Administratie sa stabileasca perioada de subscriere a noilor actiuni, tinand cont de dreptul de preferinta al actionarilor existenti, inauntrul termenului de
45 zile calendaristice de la data stabilita in anuntul și prospectul/prospectul proportionat de oferta, data ulterioara datei de publicare a deciziei CA in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a. Perioada efectiva de subscriere va fi comunicata actionarilor printr-un raport curent, imediat dupa ce decizia Consiliului de Administrate va fi publicata în Monitorul Oficial, Partea a IV-a. In perioada de subscriere, actionarii vor realiza subscrieri, la pretul de subscriere egal cu valoarea nominala a actiunilor (0,10 lei/actiune) conform dreptului de preferinta.
6. Aprobarea majorarii liniei de credit si prelungirea valabilitatii contractului in vigoare pentru o perioada de 12 luni.
7. Aprobarea Împuternicirii directorului general, directorului general adjunct, directorului economic si a sefului Biroului Juridic Litigii, sa reprezinte societatea in relatiile cu banca, notar public si sa semneze in numele si pentru societate, contractele de credit, contractele de garantie reala mobiliara si imobiliara, actele aditionale la acestea, precum si orice alte inscrisuri necesare in derularea relatiei contractuale cu banca pentru Împrumuturile acordate
8. Aprobarea contractarii unei finantari de tip leasing financiar pentru achizitionarea unei automacarale
9. Stabilirea datei de 01.09.2014 ca data de inregistrare, in conformitate cu prevederile art. 238 alin.1 din Legea nr. 297/2004.

În cazul în care, la data de 13 august nu sunt îndeplinite condițiile de cvorum prevazute de lege, următoarea Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor, se va desfășura în data de 14 august, de la ora 14.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi, se arată în Raportul Curent remis astăzi Bursei de Valori București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii