Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofițerul SRI implicat în accidentul mortal de la Tâncăbești a demisionat din funcție

ro

19 Dec, 2017 14:08 2124 Marime text
Ofiţerul SRI care a accidentat mortal o persoană la Tâncăbeşti şi-a dat demisia din funcţie, momentan fiind la dispoziţie atât pentru ancheta internă, cât şi cea a Parchetului Militar, au anunţat, marţi, oficiali ai Serviciului Român de Informaţii citați de Agerpres.ro. 
 

"Ieri după-amiază, în jurul orelor 18,00 , pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Victima a fost lovită în timp ce traversa strada în apropierea unei treceri de pietoni (expertiza va stabili dacă era pe trecere). Şoferul avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat şi este militar în cadrul SRI. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Militar, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", a anunţat Biroul de presă al IPJ Ilfov.

 
Potrivit sursei citate, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunile de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: Agerpres.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii